Psykolog

Vi har tilknyttet psykologisk konsulent Trine Rønne på Holmegaard Heldagsskole. Hun er en del af skolens Flerfamiliegruppe. Et udvidet tilbud i skole/hjem samarbejdet. Gruppen mødes ca. én gang om måneden.

Trine har ligeledes samtale forløb med elever. Det er altid aftalt med familie/værge inden et forløb startes op. Vi ser gode resultater af disse samtale forløb og det starter ofte en positiv udvikling hos eleven.

På det mentaliseringsbaserede, pædagogiske arbejde på skolen, er Trine en rigtig god sparringspartner for skolens ansatte. Der er altid en positiv dialog i forløb til hvordan vi kan sikre en langsikret udvikling hos eleverne. Trine kan ligeledes være tilstede til møder og lign, i forhold til arbejdet med de unge.