Tur til Stralsund

Som alternativ til skituren, har vi været i Stralsund med et hold elever. Det har været en super god tur, som har været meget positiv for det sociale og sammenholdet mellem eleverne. Alle har fået en på opleveren og stemningen har været rigtig god alle...

Ny plads til Holger

I foråret 2017 kørte vi et kunstprojekt i Håndværk og Design med kunstneren Jacob Mathias. Det blev til et flot kunstværk med Holger, vores søde skolehund, som hovedperson. Billedet har, indtil nu, hængt på bagvæggen i et af vores klasseværelser. Nu har...

Besøg hos Læs for Livet

Eleverne fra Hold 4 har i dag besøgt Læs for Livet i København, hvor der blev hygget i læsehulen med nye bøger udvalgt af eleverne selv. Læs for Livet har doneret alle bøger til vores bibliotek.

Terrariet – Reptile Zoo

Hold 2-3-4 har været på heldagstur til Fyn. Vi besøgte Terrariet - Reptile Zoo, hvor vi fik interessant viden og sjove fakta....

Nye bøger til vores bibliotek

I 2016 var vi så heldige, at Læs For Livet donerede et bibliotek til os, nu to år senere har vi modtaget seks kasser med nye bøger, som vores nye elever har været med til at udvælge. En tidlig julegave!

Besøg på Statens Museum for kunst

Afgangsholdet har været på rundvisning på Statens Museum for Kunst i Guldalderen og det Moderne Gennembrud, som opstart på deres nye tema: Litteraturhistorie.

I Christian den 4.s fodspor

Hold 2 og 3 har været på faglig ekskursion til København med fokus på historie. Her fulgte de i Christian den 4.s fodspor, hvor de bla. så Rosenborg, Kastellet og var oppe i Runde Tårn.

City Walk i København med Luffe

Skolens afgangshold har været på City Walk på Nørrebro med tidligere hjemløs Luffe, der fortalte sin personlige historie om livet på gaden. Turen var en del af vores store dansk-faglige forløb: Livet på kanten.

Kontakt info

Holmegaard Heldagsskole

Glasmagervej 4

4684 Holmegaard

Tlf: 55 56 31 12

Mobil: 31 23 21 85

Email: pau@holmegaardheldagsskole.dk

Find vej

Kontakt os

14 + 1 =