Kære alle

Som I allerede ved, så er skoler i Danmark lukket de kommende 14 dage, men undervisningen fortsætter hjemme, hvorfor vi anbefaler, at jeres børn og unge laver lidt fagligt hver dag for at opretholde rutinen.

Som udgangspunkt skal afgangseleverne stadig til de afsluttende prøver.

Hold 1:

Dansk og engelsk:

Der er oprettet en messenger-gruppe for alle elever, hvor Kia løbende giver lektier for. Alt materiale kan til tilgås via padlet.com

Matematik, Bio, Geo:

Ronni har givet den enkelte besked om opgaver mm.

Hold 2:

Der ligger opgaver på www.grammatip.com

Eleverne kan gratis læse flere frilæsningsbøger på: www.frilæsningsbøger.dk, hvor de ligeledes kan svare på spørgsmål til hver bog nederst på siden.

www.matematikbogen.dk 7.-8. klassetrin, valgfrie onlineopgaver

Hold 3:

www.matematikbogen.dk 7.-8. klassetrin, valgfrie onlineopgaver

Hold 4:

www.metamatikbogen.dk 5.-6. klassetrin, valgfrie onlineopgaver

Er der elever, der skal bruge deres skolecomputer for at løse opgaverne, så ring til Jan Knudsen.

Det er en frustrerende tid for os alle. Vi vil endnu engang understrege, at dette ikke er en ferie, vi håber derfor på jeres samarbejde og forståelse for, hvorfor vi sender lektier hjem til eleverne.

På vegne af lærerteamet

Jan Knudsen