Årlige ture

Introtur august

Vi starter skoleåret med en introtur for alle elever. Her kan nye elever blive sluset stille og roligt ind i elevgruppen, samt lære de voksne bedre at kende. De gamle elever får stillet sig ind på, at være i skole efter en lang sommerferien. Udover turen har et naturvidenskabelig og idræt-orienteret perspektiv, så handler turen i ligeså høj grad om, samarbejde og relationer de unge imellem, men også muligheden for at lære lærer/pædagoger, at kende på en anden både end bare i skoleregi.

Forårstur hold 2 & 3

Forårsturen går ofte til sted i Danmark, denne tur er for hold 2 & 3 og turen har ofte fokus på det naturvidenskabelige og historiske perspektiv. På tidligere ture har vi bl.a. været i Kolding, Frederikssund og på Fyn.

Storbystur hold 1

Storbysturen er den afsluttende tur for afgangsholdet, inden eksamensræset påbegynder. Turen har ofte et historisk fokus. Vi har på tidligere ture bl.a. været i London, Berlin og Hamborg.